Kérdése
van
?
Főkategória » Vegyszerek, ragasztók » Szerelő paszták, kiöntők »

AG-029

Szilikon kiöntő, két komponensű, 100:10 keverési arány, -50...+200°C, 100g
AG-029 / Szilikon kiöntő, két komponensű, 100:10 keverési arány, -50...+200°C, 100g (AG TERMOPASTY)
A termék folyékony kapszulázó vegyület, kétkomponensű, hővezető. A kikeményedés szobahőmérsékleten történik. Az anyag hővezető képességet és alacsony tágulást biztosít. Ideális fémházzal vagy hűtőbordával rendelkező hőtermelő elektronikai alkatrészek kapszulázására vagy hézagok kitöltésére. Kiváló folyékonysága van adagoláskor és kapszulázásakor. Kikeményedés után a ciklikus felmelegedés miatt nem válik le a felületről, amelyhez tapad. A kikeményedett termék érintésre száraz. Szobahőmérsékleten 24 óra alatt térhálósodik. 100:10 arányban keverendő. Keverés után 30-40 percig felhasználható.
Gyártó AG TERMOPASTY
Szín szürke
Súly 100g
Üzemi hőmérséklet -50...180°C
Alkalmazás elektronikus áramkörök tömítéséhez és beágyazásához
Vegyi készítmény típusa szilikon kiöntés
Készítmény alkalmazása elektronikus áramkörök tömítéséhez és beágyazásához
Készítmény tulajdonságai kétkomponensű,
összekötő adalékanyag
Kötési idő 40 perc
Sűrűség 1.8g/cm3 @ 25°C
Keverési arány 100:10
Bővített forgalmazói/gyártói információk (EU 2023/988 rendelet)
Kereskedelmi név: AG TermoPasty
Postai cím: Kolejowa 33E, 18-218 Sokoły, Poland
Elektronikus cím: https://termopasty.com/
Cikkszám: 100.455.05
Mennyiség (db):

Egységár ÁFA nélkül
1+ 4 706 Ft
5+ 4 438 Ft
10+ 4 343 Ft
20+ 4 258 Ft
50+ 4 139 Ft
* A megjelenített ár az egyéni beállításnak megfelelően nettó (ÁFA nélküli) ár, mely már tartalmazza az esetleges egyedi kedvezményt, szállítási költség nélkül. Módosításához kattintson a fejléc ikonjára.

Elérhetőség Menny.
3 munkanap > 5

Kérdése van?

Írjon nekünk most!
 
 
 
 
 
FőoldalKosárSzállításSúgóGyIKRMAÁltalános szerződési feltételek (ÁSZF)AdatvédelemBK-KITSHESTORE APIElérhetőségek
HESTORE Hungary Kft, minden jog fenntartva!

Weboldalunk helyes működéséhez sütit készítünk az Ön böngészőjében.
Sütik használatáról bővebben itt olvashat.